7 nemme trin til at få den bedste sats (og laveste betaling)

Dårlig kredit kan blive bedre, og god kredit kan blive stor kredit!
Trin 1-få din gratis kredit rapport om året
Baggrund: Ny lovgivning gør det obligatorisk for kredit-bureauer til at give dig en gratis kredit rapport om året. Trække dine egne betænkningen undgår at have en undersøgelse placeret på din fil, som, når de ophobes, kan skade din score.
Din ekstra kredit opgave: Få din kredit rapport på www.annualcreditreport.com, som er helt gratis eller www.myfico.com som opkræver et gebyr, men indeholder de samme FICO® score, at din pant långiver vil bruge. De fleste helst andre gratis kredit score du kan finde på nettet er ikke sandt Fair, Isaac, & Co. (FICO®) noder, som er de eneste scores, der betyder noget.
Trin 2 – få revolverende kredit (hvis nødvendigt)
Baggrund: Få dit kredithistorie startede er naturligvis afgørende for dem uden en. Et godt sted at starte er med en sikrede kreditkort. Men ikke bare nogen kort. Det er kritisk for at sikre at den sikrede card du får er der rapporter om din konto til alle tre kredit-bureauer (TransUnion, Experian og Equifax).
Din ekstra kredit opgave: Åbne en sikrede kreditkort, hvis du ikke har kreditkort. Spørg din bank eller kreditforening hvis deres sikrede kort rapporter til alle tre bureauer. Hvis du ikke kan finde en lokal, besøge amerikansk Pacific Bank (www.apbank.com) og tegn op for deres sikrede kort, som det rapporter til alle tre kredit-bureauer som en usikker tradeline.
Trin 3-Check din kredit rapport for fejl; EVENTUELLE fejl
Baggrund: Ifølge offentlig interesse Research Group (PIRG), 79% af kredit rapporter har fejl, og 25% af disse er alvorlige nok til at forårsage en lån benægtelse. Ingen statistikker er givet for, hvor mange af de øvrige 54% var alvorlig nok til at påvirke den betales af en låntager, selvom det ikke forårsage en Denial-of. Så odds er, vil du finde fejl i din kredit rapport, hvis du ser nøje. Noget så simpelt som et afdrag lån er forkert klassificeret som en revolverende kredit kan koste dig 20 point eller mere på din score.
Din ekstra kredit opgave: Kig nøje. For eksempel; Afbetaling lån kodet som revolverende kredit, saldi, der jo har betalt off/betalt ned, konti, regnskab, som ikke er din, forsinkede betalinger, samlinger, chargeoffs, andre nedsættende oplysninger, der kan være forkert. Selv dato for seneste aktivitet af gamle konti.
Trin 4-Check din nøgletal
Baggrund: Samlede ratio og enkelte nøgletal. FICO score modeller er kendt for at placere høj værdi på kredit udnyttelse nøgletal. Både din samlede kredit udnyttes til samlede tilgængelige kredit forholdet og hver enkelte revolverende konto forhold bør være under 50% udnyttelse; endnu bedre, under 30%. Mindre er absolut mere her.
Din ekstra kredit opgave: Undersøge din samlede og hver individuel balance forholdet. Bo under 50% i værste fald, 30% er meget bedre; HVER konto, ikke bare samlet. Den indlysende strategi er hvis saldi er for høj, til at betale dem ned. Og som altid arbejder; ingen spørgsmål. Der er et par mindre oplagte løsninger, selv om. Først er balance overførsler fra høj forholdet kort til lav ratio kort. Dum som det lyder, der kan, og vil have en positiv indvirkning på din score. For det andet, hvis du har en god betaling historie med en bestemt kreditkort-konto, kan du bede kortudsteder at øge dit kreditmaksimum. Spørge dem, hvis de vil gøre det uden at trække din kredit, men som så du kan undgå eventuelle unødvendige kredit forespørgsler, der kan sænke din score så meget som 3-5 ponts hver.
Trin 5-Look for manglende oplysninger
Baggrund: Nogle kreditkort rapporterer ikke grænser, såret nøgletal, kreditmaksimum er altid runde tal. Undertiden angiver en forekomst af går over grænsen, nogle gange er det bare maksimumsaldo nogensinde opkrævet på kortet og kreditor ikke rapporterer grænsen.
Din ekstra kredit opgave: Se på hver af dine revolverende kreditgrænser på din kredit rapport. Look for ulige numre. Spørg din kortudsteder til at rapportere den korrekte grænse. Hvis du ansøger om et lån hurtigt, Spørg din ekstra kredit professional til at udføre, hvad der er kendt som en hurtig re Score på din kredit, tvinger det nye korrekte info til din kredit profil.
Trin 6 – For dem inddrive fra en konkurs.
Baggrund: Hvis du har haft et kapitel 7 konkurs… Du kan fortsætte at blive straffet af kreditorerne. Mange kreditorer vil fortsætte med at rapportere en aktuel dato for seneste aktivitet. Ikke alene er dette forkert, det er ulovligt. Vi vil bare antage det er utilsigtet fra kreditorerne, men det sker en frygtelig masse. Bottom line: det kan dræbe din score. Under hver af dine inkluderet i konkurs tradelines rapportering korrekt kan gøre scorer så meget som 100 point i din kredit forskellen næsten overnight.
Din ekstra kredit opgave: Undersøge hver kredit tradeline for at sikre, at datoen for seneste aktivitet er senere end datoen for arkivering, at saldoen er nul, og status er angivet som indgår i konkurs.
Trin 7 – gratis professionel kredit Score analyse
Baggrund: Din ekstra kredit rådgiver har State-of-the-art kredit analyseværktøjer til rådighed, kan hjælpe med at kortlægge en klar præcis køreplan for din kredit optimeringsproces. Disse værktøjer giver dig en trinvis vejledning til at maksimere din kredit score, samt en præcis projektion af den virkning disse skridt vil få. Din ExtraCredit rådgiver kan udnytte yderligere værktøjer såsom instant udbetalinger og hurtige re score at have ændringerne afspejlet i din kredit score i så lidt som 72 timer.
Din ekstra kredit opgave: Indsamle alle understøttende oplysninger give din ekstra kredit rådgiver, så lad dem komme til at arbejde, at hjælpe dig med at forbedre din kredit og forbedre din pant.
Pant forordninger har ændret væsentligt i de sidste par år, at gøre dine muligheder bredere end nogensinde. Subtile ændringer i den måde du nærmer dig pant shopping, og selv små forskelle i den måde du strukturerer dit realkreditlån, kombineret med en personlig pant webstedsoptimering strategi at få mest ud af din kredit, kan spare dig for tusindvis af dollars og år af regning.
Få ret oplysninger – uanset om du er ved at købe din første bolig, eller planlægger at foretage et træk til dit næste hjem, det er afgørende at du informeres om de involverede faktorer.
Almindelige mennesker tænder på et realkreditinstitut til at hjælpe dem med at få et boliglån, men fordi mange af dem ikke ved, hvilke spørgsmål, hvis nogen spørger, de træffe ofte forkerte valg. Ved at tage disse få minutter at sætte dig selv med de 7 nemme trin til at få den bedste (og laveste betalingsrytmen) på din næste realkreditlån kan du reducere eller eliminere risikoen for en kritisk fejl og redde tusindvis på dit realkreditlån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.