At komme ind ad døren: hvordan jeg fik min første ansættelse Job i Boston

År 2005 må have været en langsom en for ansættelse af agenturer; mindst det føltes måde, som jeg faldt fra interview til interview aldrig helt landing jobbet. Jeg ved ikke, hvorfor jeg pludselig besluttede at forlade mit salg job og blive en personalekonsulent, det bare som en barndomsdrøm, at du aldrig helt vidste om der pludselig vågner og kaster dig ind i noget interessant.
Mit første møde med en bemanding agenturet havde været i 2004, specielt med kreative finansielle bemanding i Boston. En kammerat af mine lettes den leje, der endte 3 uge senere med en behagelig “de vil ikke være at kræve dine tjenester” telefonopkald fra recruiter. Tilsyneladende, jeg havde gravet op nogle rigtig grimme samlinger spørgsmål, som tilsynsførende ikke ønskede afsløret (sande historie bekræftet af insider).
Så hurtigt frem til 2005…
Sommeren var varm, måske fordi jeg kørte i en dejlig suite fra agenturet til agenturet forsøger at opbygge en sag, hvorfor en ung hårdt arbejdende afgangselev fra Brandeis er en god satsning. Men jeg holdt falder ned på mit ansigt. Min far havde købt mig en rigtig flot kulør for at hjælpe mig ud, men det var ikke bare gør det for mig.
I interviewet med Robert Half, hvor lederen var den største røv du nogensinde vil mødes, hans navn var Luke og senere blev han division hovedet om denne store selskab. Han fortalte mig, var jeg et job hopper og, hvis jeg kunne holde på et eller andet sted for mere derefter et år til at kalde ham tilbage. Jeg rent faktisk gjorde. Det var bare af nysgerrighed, dengang jeg var 35 personer fakturering for mig og havde absolut ingen lyst til at nogensinde deltage Robert Half. Men jeg sidespring…
Jeg interviewet på vinter & Wyman i Waltham (senere de forsøgte at direkte ansætte mig) så jeg gik på tværs af gaden til Sullivan & Cogliano. Ufortrødent, interviewet jeg på KNF & T i Boston, hvad undrer mig om, at selskabet var den totale mangel på mænd… overalt. Jeg formået at snige sig ind i Sapphire for en ikke-forretningsmæssigt forbundne job og forsøgte at sælge mig selv til den tekniske ansætteren der ved at fortælle hende, hvad jeg virkelig ønskede var “at gøre, hvad du gør”. Der skal have ellevild hende, rekruttere de konkurrencedygtige dræbe eller blive dræbt den som J.
Så var der Maxim Staffing, de havde et hul i væggen kontor, derefter til Apex systemer, bedre kontor stadig ikke noget tilbud. Der var opstigningen Consulting og frokost med min far, der arbejder i det samme kontor park… Derefter ressource indstillinger i Needham, den måde de beskrevet som de satte virkelig slået mig fra.
Jeg har selv interviewet på Time Warner samlinger job! Nu jeg hader samlinger og noget at gøre med regnskabs- og kabine skrivebord job, men hey, desperate tider kræver desperate foranstaltninger! Jeg gik til SEDO.com, en velrenommeret Start tænker de måske tage mig for en sales fyr, men ak, jeg ikke kommer på tværs som en.
Og endelig, hvor jeg fortvivlet, og besluttede at måske verden af rekruttere havde vendt virkelig var ikke for mig, jeg har interviewet på samlede tekniske tjenester i Waltham. Jeg troede interviewet gik godt, men bare i tilfælde, jeg fik mig en server job på det lokale jorden rundt. Dette var noget jeg ønskede at gøre alligevel, bare for at plan med alle andre, der havde gjort det. Det virkede som sådan en alle amerikanske ting at gøre. Kinda ligesom at deltage i hæren 5 år før!!
Så jeg trænede til 5 forskydninger og på den 6. Skift fortalte de mig “Undskyld kammerat, du ikke plukke det op hurtigt nok, vi nødt til at lade dig gå.” Holy crap! Jeg netop uddannet fra en af de bedste skoler i USA og jeg var ikke plukke det op hurtigt nok? Den varme fuzzy følelse fra før om jorden spredes ret hurtigt…
Så her var jeg, 24 år gammel, ingen penge, ingen job, og min far gad vide hvorfor han bare betalt et extortionist pengebeløb til Brandeis! Synes sjovt nu… var ikke så sjovt. Jeg havde været jobsøgning i 2 måneder med intet til butik men en pink slip fra jorden rundt alle steder!
Kom et telefonopkald fra samlede tekniske, sagde, at de ønskede at bringe mig ombord til undsætning! For at sige, at jeg var glad for, ville være et helvede af en underdrivelse. Selv det faktum, at de kunne tilbyde $9.33/ h med en 10k tegner dæmpe ikke min begejstring… Jeg fik i døren!

3 tanker omkring “At komme ind ad døren: hvordan jeg fik min første ansættelse Job i Boston

  1. Привет.
    Посоветуйте путнюю типографию для изготовления брошюр
    Могу посоветовать одну типографию , качество, цена и скорость у них хорошее,
    но они находятся в Красноярске, а мне нужно в Москве.
    Это печать открыток https://kraft-pt.ru/products/otkrytki

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.