Finansielle mål, det første skridt i at gøre dine drømme til virkelighed del II

Jeg besluttede at genoplive denne artikel (med nogle ændringer som følge af begivenheder, der er sket i år) fra min hjemmeside på grund af tid på året det er. Med New Year’s Day at være mindre end en uge væk, er dette tid på året hvor mange af os reflektere over det seneste år, revurdere vores drømme, ønsker og mål og gør beslutninger i de kommende år.
Nogle af os er dygtigere til at holde disse beslutninger end andre. Der er dem, der siger, de ønsker at foretage ændringer for at forbedre deres liv i år at gøre et par beslutninger, men ikke gøre noget ved dem på alle. Det er som om de siger det kun fordi de følte det var forventet af dem. eller de havde håbet, at tingene vil ændre sig selv uden nogen indsats fra deres side.
Så er der dem, der gør beslutninger arbejde på det i en måned eller to og give, når de ikke kan se fremskridt hurtigt nok, eller fordi de virkelig ikke gjorde ønsker at foretage ændringen til at begynde med. Der er mennesker, der beslutter, hvis de bare prøve lidt hårdere, anvende sig mere til deres nuværende arbejde de vil gøre det bedre selv selvom de ved, de arbejdede hårdt nok allerede.
Jeg må indrømme, jeg plejede at være en af mennesker. Mine forældre lærte mig til at tro, at hvis du arbejder hårdt nok, du vil lykkes. De havde ret til en vis grad. Jeg startede som kasserer og jeg blev butikschef til sidst. Herpå var jeg en succes. Men når du når et bestemt plateau, uanset hvilken karriere, du befinder dig i du vil nå et punkt, hvor arbejder hårdere ikke vil give dig nogen, mere end du har allerede.
Hvis du fortsætter med at gøre de samme ting du allerede gør vil du kun have de samme resultater, som du har lige nu. Mest succesfulde mennesker vil fortælle dig, at det ikke skete natten over. At de ikke et par gange først lært af deres fejltagelser, tilpasset og ændret deres planer og prøvede igen. Deres tilsagn om at ændre deres liv og deres forpligtelse til at gennemføre deres handlingsplan er, hvad der i sidste ende gjorde dem til succes.
Den eneste måde tingene vil ændre for dig økonomisk eller på anden måde er, hvis du beslutter dig for at du ønsker at foretage ændringer. Når denne beslutning er virkelig og virkelig gjort du nødt til at gøre en handlingsplan for at gennemføre disse ændringer. Så er du nødt til at forpligte sig til at gennemføre din handlingsplan og holde sig til det. Dine drømme vil blive bare drømme, hvis du ikke bakke dem op med en handlingsplan.
Hvis du ikke har angivet mål før og er ikke sikker på er hvor for at starte her nogle spørgsmål du kan stille dig selv for at komme i gang:
Hvad vil du have ud af livet?
Hvor højt vil du din net worth at være?
Kan du opnå at nettoformue i din nuværende karriere eller vil du nødt til at vende tilbage til skolen for at opnå det? Kan du opnå det ved nogle genopfriskningskurser eller ved tilføjelse til en vis grad du allerede har eller vil du nødt til at starte fra begyndelsen igen? Kan du gøre dette på en regelmæssig State College eller vil du nødt til at gå til en specialiseret eller erhvervsskole?
Ønsker du et større hus, et fritidshus eller en båd?
Vil du dine børn til at gå på universitetet?
Når du går på Pension vil du leve i det samme hus du bor i nu?
Vil du rejse, når du går på Pension?
Ønsker du at sælge din bolig og pension til dit fritidshus permanent?
Når du går på Pension fra din karriere vil du tage det roligt, eller vil du arbejde på deltid?
Vil du gerne forvandle en lang tid hobby til en virksomhed, når du går på Pension?
Nu er her nogle spørgsmål, du skal tænke på, når du er begyndt at udarbejde en plan for at nå nogle af disse mål eller varer på din ønskeliste. Holde i mind dig også nødt til at tænke på mængden af penge målet vil koste, og hvor lang tid du ønsker at opnå det i.
Hvad har du nu? Du kan få en gratis balancen, som du kan bruge til at finde ud af din nettoformue ved at gå til
Hvad vil du gerne have? Dette er, hvor dine drømme og din ønskeliste kommer.
Hvad vil det tage for at få dig, hvad du ønsker? Kan du gøre det med din nuværende virksomhed eller skal du overveje at gå til et andet selskab for flere penge? Har du brug at overveje et andet job? Eller har du brug at overveje mere uddannelse som jeg drøftet tidligere?
Hvad vil det koste for at købe det hus, du virkelig ønsker? Hvis du i øjeblikket leje, er et hus en investering. Hvis du allerede ejer et hjem, skal du spørge dig selv, hvis en anden hjem er et behov eller ønsker. Hvis din familie voksende, og pladsen er et problem, så er det et behov. Hvis du ønsker dine børn at vokse i et bedre kvarter eller deltage i en bedre skoledistrikt, er dette også et behov.
Hvis du overvejer at sælge dit hjem, bare fordi du ønsker en bedre hjem, skal du spørge dig selv, hvis det virkelig er det værd?
Vil du gøre nok penge fra dette hjem, så dine afdrag på realkreditlån ikke vil være for meget højere, end de er nu? Kan du opnå det samme ved at tegne et hjem ansvarlig lånekapital eller kassekredit og ordne din nuværende hjem?
Er du villig til at tage længere tid at nå dine andre finansielle mål bare for at have den hjem, som du ønsker?
Hvor meget vil det koste for at give dine børn den collegeuddannelse du vil have dem til at have? Vil du håndtere hele omkostninger eller vil du forventer dem til at få en del tid job til at betale for deres bøger og at tjene deres egne lommepenge? De skal vide, hvad du forventer af dem, og de skal vide, hvad de kan forvente fra dig.
Har dine forældre givet godt nok for sig selv under pensionering? Vil du nødt til at hjælpe dem økonomisk bør en eller begge af dem bliver syge? Bliver de nødt til at leve med dig, hvis det sker? Har du pladsen eller pengene til at foretage de nødvendige justeringer, hvis det sker?
Hvor meget vil det koste at gå på Pension med den livsstil, som du ønsker?
Hvor meget tid bruger du nødt til at udrette teser ting? Uanset om du har 20, vil 30 eller 40 år at opnå disse ting gøre forskellene i svarene på spørgsmålene.
Disse er blot nogle af de ting du skal overveje. Det afhænger af hvad du har nu og hvor du ønsker dit liv til at gå. Der er forskellige for alle. Kun kan du beslutte. Du kan kun vælge hvad du vil det næste år skal for dig og hvad du er og ikke er villige til at gøre for at opnå disse ting. Beslutter at foretage en ændring vil ikke fungere hvis du ikke tager foranstaltningerne, der nødvendige for at foretage disse ændringer.
Det kan gøres selv. Folk ændre deres liv til det bedre hele tiden. Alt det kræver er ønsket om at komme op med en plan om at foretage ændringerne og vilje til at holde sig til planen og se det igennem. Vel vidende at der vil være bump i vejen og ting vil komme uventet men tilpasse og ændre med den uventede og komme tilbage på vejen igen.
Du kan gøre det, hvis du ønsker at gøre det dårligt nok. Begynde i det små, hvis du skal. En ekstra fem eller ti dollars om måneden gemmes på en tilbagetrækningskonto eller læg mod gæld over tid gør en forskel. Ikke tror, at fordi du ikke kan starte med et brag eller med nogle grand gestus, som du ikke bør begynde på alle. Tid og kompoundering interesse er på din side og arbejder selv når du starter små, så længe du holder på den.
Nu er det tid for dig at beslutte. Vil du være en af dem, der gør beslutningerne og glemmer dem? Eller en af de mennesker, der holder gør de samme ting og forventer forskellige resultater? De samme ting vil kun bringe dig de samme resultater. Eller vil du være en af dem, der har besluttet at næste år og hvert år efter vil være bedre end året før, og loven om det?

9 tanker omkring “Finansielle mål, det første skridt i at gøre dine drømme til virkelighed del II

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.