Laminering af tegn

Jeg formoder, at alle har en idé om hvad laminering er også selvom du kun har set det i forbifarten. Restaurant menuer er et fælles eksempel. En plastik finish er placeret over menuen for at beskytte det fra mad og pletter. Men vidste du, at du kan laminere bare om noget, der er flad? Hvis det skal være beskyttet og genbruges, er det noget at overveje for laminering. Laminatet gør også det oprindelige materiale stærkere og mere holdbare. Alle vores tegn kan være lamineret, men årsagerne er forskellige og ikke alle tegn skal være lamineret.
En række af vores kunder har kærligt taget til vores tør slette laminat. De kan have engineering planer, tabeller eller andre diagrammer trykt på næsten enhver af vores substrater (f.eks, PVC eller aluminium). Når vi dække dem med tør slette laminat, tillader sig brugernes til at markere tegn med tør slette håndskrift, som let kan tørres af. Det er vidunderligt for foredrag og demonstrationer.
Men vores primære anvendelse til laminater er at beskytte tegn og give dem længere levetid. For eksempel har vores UV blæk anvendes i digital udskrivning en levetid på omkring 3 år før de begynder at falme uden laminering. Men en laminat kan give dem en ekstra 2 til 3 år uden at falme.
Vi gerne opfordre vores kunder til laminat magnetic bil skilte vi producere, fordi det beskytter blæk fra hudafskrabninger – vejene konstant sparke op snavs og støv som strike tegn. Du bør ogsÃ¥ overveje laminater for tegn, der er ofte taget ned og sat tilbage. Real estate tegn er et perfekt eksempel. De kan komme nemt ridsede uden laminering. Brugeren kan ogsÃ¥ opløfte tegnet efter møder og genbruge det uden frygt for tegnet bliver advare.
Og endelig vil vi gerne bruge laminater, fordi de giver tegnet en flot professionel finish. Der er to grundlæggende typer af overflader, der kan opnås fra laminat: mat og glans. Mat finish look en smule kornede og er ikke reflekterende, men de har tendens til at gøre farver på tegnet mere slående og levende. Derimod farver glans finish er reflekterende og tendens til at gøre lyse radiate med stærk definition.
Der er to grundlæggende typer af laminater: varmt og koldt. Hot laminater er placeret på tegn på ca 220 til 300 grader F. Processen er en smule dyrere end kolde laminater, men laminatet varer lidt længere. Desværre, nogle blæk, der bruges i digital udskrivning vil smelte under varme forhold. Du kan også bruge hot laminater på varmen følsomme papirer.
Under disse betingelser er kolde laminators påkrævet. De bruger tryk følsomme klæbemidler til at sikre laminering film. Vi bruger også en spray laminat (kolde) for at beskytte tegn, når omkostningerne er et problem. Spray laminater beskytte tegnet, men ikke give en højglans finish eller gør materialet mere stiv.
Tony Nagy

En tanke omkring “Laminering af tegn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.