Tips til køb af cykel

Når det kommer til at vælge cykel, kan det være overvældende. Du bliver nødt til at overveje, hvilken type cykling du planlægger at gøre, hvor ofte du planlægger at køre på den, og hvilke komponenter du vil inkludere. Generelt vil folk eje en cykel i tre til fem år, så du vil ikke skynde dig at købe noget, der ikke passer til dine behov. Der er dog et par tips, der hjælper dig med at vælge den rigtige cykel til dig.

Stil spørgsmål. Vær ikke genert for at stille spørgsmål om de forskellige cykler, og sørg for, at den sælger, du har at gøre med, forstår dine behov. Du bør især spørge, hvor mange reparationer og vedligeholdelse cyklen har modtaget. Stil spørgsmål samt cyklens historie. Når du har en klar idé om, hvad du ønsker, kan du fortsætte med købet. Du kan altid returnere cyklen senere, hvis du er vokset fra den.

Vælg en cykel med returret. I modsætning til andre varer har cykelbutikker normalt en returpolitik, så du behøver ikke bekymre dig om at sidde fast med en cykel, du ikke kan lide. Du kan tjekke returpolitikken med sælgeren og se, om de tillader returneringer. Nogle sælgere giver dig mulighed for at prøvekøre cyklen i et par dage for at sikre, at den fungerer for dig. Generelt bør du ikke købe en cykel, der er kønsspecifik.

Lad dig ikke rive med af en cykelsælgers påstand om, at et bestemt mærke er bedst. De er sandsynligvis forudindtagede og arbejder ikke for dine bedste interesser. Tag dig tid til at uddanne dig selv og lære om, hvad din rammestørrelse skal være baseret på din højde og indvendige benlængde. Hvis sælgeren ikke har tilstrækkelig viden om produkterne elcykel på afbetaling, skal du bede en kyndig person om at hjælpe dig. Hvis du har travlt, kan du ende med at blive skuffet i det lange løb.

Brugtmarkedet er en god mulighed for dem med små budgetter. Cykler på brugtmarkedet har ofte en god videresalgsværdi, så du ikke mister noget ved at købe brugt. Du bliver nødt til at undersøge, men videresalgsværdien er ofte lig med den oprindelige købspris. Desuden er det også en bedre mulighed at købe en brugt cykel end at købe en helt ny, hvis du ikke ved meget om cykling.

Beslut dig for, hvilken type cykel du vil købe. Hvis du planlægger at cykle på fortov eller på snavs, bør du overveje at købe en landevejscykel. Hvis du planlægger at køre mere på naturlige overflader, skal du vælge en hybridcykel. Det vil normalt koste mindre end Rs 30,000. Andre muligheder for cykler omfatter fede cykler, pendlercykler, sammenklappelige cykler og meget mere. Det er vigtigt at kende dine ridebehov, før du vælger en cykel.

Cykelstammens størrelse og type er to vigtige overvejelser. Det kan være en god idé at vælge en billig cykel til pendlerbrug, eller du vil måske have en højkvalitets, der vil bære en tung belastning. En anstændig pendlercykel skal være robust nok til at bære vægten af rytterens bund og fødder. For holdbarhed bruger cykelproducenter stålrammer. Men stålrammer er tunge og passer muligvis ikke til den vægt, du har brug for til daglig brug. Aluminiumsrammer er lettere, men stadig holdbare og robuste nok til pendlingsformål.