Ved at drukne i gæld? Tips og Tricks til at komme ud af varmt vand med kreditorer

Føler du dig, ligesom millioner af andre amerikanere, som du synker i et hav af kreditkort gæld? Nå, frygt ikke – der er mange muligheder for at reducere din gæld måde før du nødt til at være bekymret over modtagende meddelelser eller skræmmende telefonopkald fra gæld samlere. Det vigtige ting at huske er at være proaktiv i håndtering af dine kreditkort gæld. Ikke-administrerede gæld kan i sidste ende føre til retssager, tab af ejendom, og plettet kreditrapporter.

Her er et par ideer til styring af og/eller at reducere din gæld:

Komme i kontakt med kreditorer lige bortrejst. Ofte gange, vil kreditorer reducere kreditkort renter hvis du blot bede om en pause. Forklare din situation, og lad kreditorer ved, hvis du har problemer med at opfylde dit mindste månedlige forpligtelse. Mange kreditorer vil arbejde med dig for at arrangere en tilpasset betalingsplan.

Udvikle et Budget. Mens mange mennesker frygter dette meget vigtige skridt til at reducere gælden, kan det være yderst vigtige i at tage kontrol over din økonomiske situation. Sammenligne og kontrast faste udgifter — – mortgage betalinger, udlejning, bil betalinger og forsikringspræmier, for eksempel–med variable udgifter, såsom underholdning og rekreation. Liste over alle dine udgifter, selv dem, der synes uden betydning. Dette er et vigtigt skridt i fastsættelse af din forbrugsmønstre, prioritering af udgifter og bestemme, hvorvidt du har ekstra penge til at bidrage til de månedlige betalinger på dit kreditkort.

Konsolidere, konsolidere, konsolidere. Mens gæld konsolidering er en undertiden skræmmende og drastiske skridt, kan det være et vigtigt skridt i bestræbelserne på at reducere din kreditkort gæld. Hvis du er en boligejer, overveje en anden pant eller et hjem ansvarlig lånekapital til at betale off høj rente gæld. Mens disse lån ofte kræver du at liste dit hjem som sikkerhed, Husk, at hvis du begynder at springe på betalinger med kreditkort, kan du nemt miste dit hjem. Hvad mere er, give disse lån skattemæssige fordele, som ikke er tilgængelige med mange former for kredit.

Gå til rådgivning. Credit counseling, dvs. Mange kredit rådgivning organisationer vil hjælpe dig med at komme med en mulig løsning for befri dig selv af gæld. Du kan finde kredit rådgivere på internettet, og mange kreditforeninger, universiteter og militære baser give kredit rådgivning programmer. Også komme i kontakt med din bank, venner og familie til en henstilling.

Nogle af de tjenester, kredit rådgivere tilbyder: rådgivning om hvordan du håndterer din gæld, bistand til udvikling af et budget, og klasser og workshops, der er rettet mod undervisning forbrugerne om penge forvaltning, kreditkort gæld, og budgettering. Rådgivere kan også anbefale en gæld forvaltningsplan (DMP), der tillader dig at lave månedlige indbetalinger til specifik rådgivning-organisation, du arbejder med. Din rådgiver vil derefter udvikle en betalingsplan med dine kreditorer, der omfatter lavere rentesatser eller giver afkald på visse gebyrer.

For flere forslag og oplysninger om, hvordan du styre dine kreditkort gæld, kan du besøge

10 tanker omkring “Ved at drukne i gæld? Tips og Tricks til at komme ud af varmt vand med kreditorer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.